www.riedwegproduccions.com

www.riedwegproduccions.com
www.riedwegproduccions.com

dimarts, 19 d’octubre del 2010

MANOLO GARCÍA de gira per a sud Amèrica

Manolo García esta promocionant les seves cançons pels països americans, com ja sabeu els qui els seguiu el seu directe és potent i no te'l pots perdre per la qualitat de la seva veu i els músics que l'acompanyen. Només per a sud Amèrica treuen a la venda un recopilatori dels seus deu anys de treballs personals desprès de l'Último de la Fila, ell mateix no és amant de recopilatoris, creu en els discs únics i treballs compactes com tot el que fa ell. Jo he fet la majoria dels seus vídeos des de que es va independitzar de l'Último i ara, després de deu anys, mires enrere i em sento orgullós de formar part de la seva història i la seva música per que son molts els treballs que hem fet junts i us dic que és un plaer treballar amb aquest tros de mega-artista que canta, compon, escriu, pinta (de meravella), i alhora es diverteix molt fent el que fa, art.

Be, vull compartir amb tots vosaltres algunes de les meves feines audiovisuals realitzades amb el seu art i la seva personal manera de fer les coses que guardo dins la meva memòria per a sempre. Espero que us agradi, quan unes imatges porten bona música queden per sempre a la memòria.


NOTA: Hi han movies que youtube no els deixa reproduir des del meu blog per temes de drets d'autor, tot i que jo soc el realitzador del vídeo es veu que no puc fer-ho, sento molt que no es puguin veure aquí, quina llàstima però, youtube és generós i us surt un enllaç, cliqueu i no tindreu cap problema.  












dilluns, 18 d’octubre del 2010

XTREMS seleccionat al Festival de cinema Inquiet.

Xtrems ha estat seleccionada a la sisena edició de cinema INQUIET i es projectarà el dia 26 de Novembre a Picassent. És la nova aventura d'aquesta esfreidora pel·lícula després de les seves projeccions al London Spanish Film Festival del Regne Unit, al Tapis Rouge de Canadà i al Made In Catalonia d'Australia. És una satisfacció veure-la de nou a casa nostra despres de voltar pel món.