www.riedwegproduccions.com

www.riedwegproduccions.com
www.riedwegproduccions.com

dimarts, 2 d’abril del 2013

Making of de UN GIRO TEATRAL

Ne se puede negar que nos lo pasamos en grande cuando grabamos un videoclip y sobretodo con Manolo, lo más importante es ser feliz y trabajar a gusto. Aquí el "como se hizo" Un Giro Teatral.





Videoclip Sombra de la sombra de mi sombrero

Sombra de la sombra de mi sombrero rodado en las instalaciones de CAR de Sant Cugat, paralelamente hemos recreado inspirado del imaginario de Manolo un mundo acuatico con imágenes de ciudades significativas gravadas por él mismo y manipuladas en ordenador.

diumenge, 31 de març del 2013

DESCLASSIFICATS (Unknown Number) A la secció Oficial del WORLDFEST-HOUSTON

Desclassificats ha estat sel·leccionada per competir en la secció oficial del Worldfest-Houston un dels festivals Indie més antic dels Estats Units, comperirà amb les 50 pel·lícules seleccionades de d'arreu del món que es projectaran entre el 12 y el 21 d'abril a Houston. El festival cel·lebra el seus 46 anys de permanencia.
Desclassificats, produida per Focus Audiovisuals i Televisiño de Catalunya, és l’adaptació a TV Movie codirigida per Abel Folk i Joan Riedweg de l’obra teatral homònima escrita i dirigida per Pere Riera. Aquesta pel·lícula pretén la conversió en relat audiovisual per a televisió de l’obra de teatre homònima, estrenada el 14 de març de 2011 a la Sala Villarroel de Barcelona. Es tracta d’un thriller polític que relata les inquietuds d’una periodista en haver d’escollir entre l’ètica professional i els seus interessos personals davant d’una classe política corrupte.
Una prestigiosa periodista s’enfronta al repte més important de la seva carrera: el President del Govern s’ha vist presumptament implicat en un afer aberrant i ella l’ha d’entrevistar per descobrir la veritat. Però l’astut Secretari de Premsa del President no li ho posarà fàcil. Minuts abans de l’entrevista, la protagonista es veurà sotmesa a un maquiavèl·lic joc d’equívocs i paranys que la faran dubtar dels seus principis ètics i professionals. La veritat? És el que ella busca. Però potser al final de l’obra descobrirà una veritat inesperada. No pas sobre el President, sinó sobre si mateixa. 



FITXA ARTÍSTICA


Guió i idea original: PERE RIERA
Direcció: ABEL FOLK I JOAN RIEDWEG
Direcció d’art: JOSEP MASSAGUÉ
Direcció de fotografia: POL TURRENTS
Muntatge: JOAN RIEDWEG
Banda sonora original: MANU GUIX
Direcció de producció: GLÒRIA CASANOVA
Producció executiva de Focus: XAVIER MARCÈ I PERE ROCA
Producció executiva de TVC: ELISA PLAZA
Repartiment:
Sílvia Utgés
EMMA VILARASAU
Cáceres
ABEL FOLK
Victor Bosch
TONI SEVILLA
Bruna
CLÀUDIA PONS
Enric
JORDI BRAU
Santi
DAFNIS BALDUZ
Policia dona
MIREIA PÀMIES
Policia home
DAVID SEGÚ
Gemma
BET PAZ
Advocat
FRANCESC PAGÈS
Rai
MARTÍN VILLANUEVA
Professor
ÒSCAR MUÑOZ
Realitzador mòbil
ALEJANDRO MUÑOZ