www.riedwegproduccions.com

www.riedwegproduccions.com
www.riedwegproduccions.com

dissabte, 15 de setembre del 2012

2.304.400 PASSES (al Pol Sud) estrena al cinema Girona


Als cinemes Girona els dies 20, 27 de setembre i 4 d'octubre a les 8 del vespre, projectem en pantalla gran el documental 2.304.400 PASSES, una pel·lícula que explica la gesta que l'Albert Bosch va fer per commemorar el centenari de l'arribada al Pol Sud de Roald Amundsen. Amb esquis i arrossegant un trineu de més de 120kg va atravessar l'Antàrtida des de la costa fins al Pol Sud recorrent més de 1300 km.
A la projecció assistiran l'Albert Bosch i en Joan Riedweg per després poder respondre les preguntes dels espectadors. L'entrada és esponsoritzada, per tan és gratuïta per als assistents.



divendres, 14 de setembre del 2012

ÉS NIT D'ESTRENA Clip musical de la temporada de teatre a Catalunya 2012-2013

Comença la nova temporada de teatre i com cada any s'ha fet en directe per TV3 la presentació de la temporada en la gala Catalunya Aixeca el Teló 2012. Aquest any a mi m'ha tocat dirigir el següent video, que és una adaptació de l'obertura del musical Kiss me Kate de Cole Porter amb la direcció i arrenjaments musicals de Joan Vives. Ha estat una realització molt divertida per fet de treballar amb un munt de companyies teatrals i tractar amb molt actors molt interessant, espero que us agradin els resultats de la bona feina feta per tots plegats. Jo n'estic molt content!