www.riedwegproduccions.com

www.riedwegproduccions.com
www.riedwegproduccions.com

dijous, 1 de març del 2012

Rodatge de la pel·lícula Desclassificats

Ja hem acabat el rodatge de la nostra segona pel·lícula. Desclassificats és l'adaptació per a la televisió de l'obra de teatre feta per Pere Riera, mateix autor de l'obra. Us deixo amb un reportatge fet per TV3

http://www.tv3.cat/videos/3965770/Desclassificats

Ens emportem Xtrems a Sydney!!!

Blog de tv3


Dues produccions de TV3, seleccionades per l'Input de Sydney

El certamen internacional de televisions públiques Input ha seleccionat dues produccions de TV3 per participar en l'edició que tindrà lloc del 7 a l'11 de maig a Sydney: la pel·lícula "Xtrems" i el documental "Comprar, llençar, comprar"

Anualment, l'Input reuneix gairebé un miler de professionals de la televisió de 50 països  per debatre al voltant dels programes més innovadors i interessants produïts per les cadenes públiques de tot el món.  

"Xtrems", dirigida per Abel Folk i Joan Riedweg i coproduïda per Televisió de Catalunya i Animals Films, és una pel∙lícula basada en fets reals, on la ficció es posa al servei de la realitat per mostrar l'infern d'unes vides que han quedat estroncades. El film, el debut d'Albel Folk com a director, va rebre 11 nominacions a l'edició dels premis Gaudí 2010.

A partir de les declaracions reals de testimonis, un seguit d'històries evolucionen de forma entrellaçada. Actors, personatges i protagonistes expliquen, en format "work in progress", un seguit d'experiències "extremes", que ensenyen als espectadors el que vol dir caure i sobreviure.

Els límits entre realitat i ficció desapareixen i s'autoalimenten per mostrar els excessos d'unes dobles vides, aparentment normals. Històries plenes d'humanitat, d'errors, de conflictes i de confessions que obliguen a reflexionar.

En el repartiment de "Xtrems" hi ha, entre d'altres, Sílvia Munt, Marta Marco, Anna Azcona, Mireia Aixalà, Sílvia Bel, Pep Planas, Miquel Sitjar, Àlex Casanovas, Eduard Farelo, Aleix Albareda, Mar Ulldemolins, Enric Majó, Dafnis Dalduf, Jofre Borràs, Joan Pera, Àngels Gonyalons, Paula Vives, Santi Ibáñez, Clàudia Cos, Rosa Novell, Joan Picó, Juan C. Gustems, Marta Angelat, Jordi Rubio i Dolo Beltrán
.