www.riedwegproduccions.com

www.riedwegproduccions.com
www.riedwegproduccions.com

dissabte, 3 de novembre del 2012

DESCLASSIFICATS La relació de la política i els mitjans

Aquesta tardor s'estrenarà a TV3 Desclassificats, la segona pel·lícula codirigida per Abel Folk i Joan Riedweg coproduida per Televisió de Catalunya, Focus Audiovisuals i amb la col·laboració d'Animals Films Riedweg&Folk produccions audiovisuals. TV3 anuncia a la seva web l'estrena d'aquesta TV MOVIE:
 
Novetats de programació TV3 - Tardor 2012


 
Desclassificats

L’èxit teatral de la temporada passada a la Villarroel, “Desclassificats”, de l’autor i dramaturg català Pere Riera, que signa aquí l’adaptació del guió, fa el salt dels escenaris a la televisió. Es tracta d’una coproducció de Televisió de Catalunya i Focus, amb la col•laboració d’Animals Films, la productora cinematogràfica d’Abel Folk i Joan Riedweg, tots dos directors de la pel•lícula que s’estrenarà per TV3.
La "TV movie" posa cara a cara dos poders molt importants, la política i els mitjans. El repartiment, l’encapçalen els mateixos protagonistes de la funció teatral: Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla.
Vilarasau dóna vida a la periodista Sílvia Utgés. En una entrevista es proposa treure els draps bruts del president del seu país, Víctor Bosch (Toni Sevilla), però el mateix dia passa un fet en la seva vida privada que fa que tot trontolli.
Hi ha un tercer personatge amb un gran pes específic, el Cáceres, que interpreta Abel Folch. Ell és el poder a l’ombra; coneix tots els mecanismes i passadissos de la casa gran, és qui manipula tot el que s’hi fa.

dijous, 1 de novembre del 2012

2.304.400 PASSES sel·leccionada al Torelló Mountain Film

El documental 2.304.400 PASSES on vius l'aventura de l'Albert Bosch a l'Antàrtida, ha estat sel·leccionat per competir entre les millors pel·lícules d'aventura i muntanya del món al Torelló Mountain Film que aquest any celebra el seu 30è aniversari.
El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, actualment denominat Festival Unnim de Cinema de Muntanya, un dels més importants del món en el seu gènere, exhibeix i posa en competició cada any els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura. L'ampli ventall de possibilitats temàtiques que ofereixen les bases del festival permet que durant els 10 dies d'exhibició es projectin documentals de diversos gèneres: d'expedicions, reportatges de natura, d'esports d'aventura, documentals ecològics, etc..
El ressò i consolidació del festival, permet concentrar en pocs dies les millors produccions de cada any de les empreses productores del sector: televisions i productores independents. A banda de la secció competitiva, que suposa la projecció d'uns 40 films per edició, el Festival Unnim de Cinema de Muntanya inclou també altres apartats i activitats.
 
Cartell
Destaquen les seccions no competitives, on el festival projecta un seguit de pel•lícules de diferent índole: pel•lícules convencionals, films relacionats amb el personatge convidat de cada edició, retrospectives d'autors destacats, etc.
A més de les pel•lícules, el festival també ofereix exposicions, un espai editorial, així com altres activitats i actes que estan lligats d'alguna forma amb el món de la muntanya.
Tot plegat fa del Festival Unnim de Cinema de Muntanya l'única trobada de l'Estat d'aquestes característiques i una de les primeres del món, que reuneix any rere any milers d'espectadors.
És una satisfacció que 2.304.400 PASSES formi part entre els millors i el sols fet de ser-hi a aquest festival de referència ja és per a nosaltres un gran premi.
Si encara no l'heu vist podeu comprar les entrades aquí.