www.riedwegproduccions.com

www.riedwegproduccions.com
www.riedwegproduccions.com

dijous, 1 de novembre del 2012

2.304.400 PASSES sel·leccionada al Torelló Mountain Film

El documental 2.304.400 PASSES on vius l'aventura de l'Albert Bosch a l'Antàrtida, ha estat sel·leccionat per competir entre les millors pel·lícules d'aventura i muntanya del món al Torelló Mountain Film que aquest any celebra el seu 30è aniversari.
El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, actualment denominat Festival Unnim de Cinema de Muntanya, un dels més importants del món en el seu gènere, exhibeix i posa en competició cada any els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura. L'ampli ventall de possibilitats temàtiques que ofereixen les bases del festival permet que durant els 10 dies d'exhibició es projectin documentals de diversos gèneres: d'expedicions, reportatges de natura, d'esports d'aventura, documentals ecològics, etc..
El ressò i consolidació del festival, permet concentrar en pocs dies les millors produccions de cada any de les empreses productores del sector: televisions i productores independents. A banda de la secció competitiva, que suposa la projecció d'uns 40 films per edició, el Festival Unnim de Cinema de Muntanya inclou també altres apartats i activitats.
 
Cartell
Destaquen les seccions no competitives, on el festival projecta un seguit de pel•lícules de diferent índole: pel•lícules convencionals, films relacionats amb el personatge convidat de cada edició, retrospectives d'autors destacats, etc.
A més de les pel•lícules, el festival també ofereix exposicions, un espai editorial, així com altres activitats i actes que estan lligats d'alguna forma amb el món de la muntanya.
Tot plegat fa del Festival Unnim de Cinema de Muntanya l'única trobada de l'Estat d'aquestes característiques i una de les primeres del món, que reuneix any rere any milers d'espectadors.
És una satisfacció que 2.304.400 PASSES formi part entre els millors i el sols fet de ser-hi a aquest festival de referència ja és per a nosaltres un gran premi.
Si encara no l'heu vist podeu comprar les entrades aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada